Glasbewassing door kundige glazenwassers

Over glasbewassing kunnen we kort zijn, het moet schoon en streeploos zijn. Schoonmaakbedrijf Perfection werkt met gemotiveerde glazenwassers die voor alles inzetbaar zijn.

 

Zo werken onze glazenwassers met een osmosesysteem, hoogwerkers en uiteraard de oude vertrouwde ladder. Het osmose systeem is een systeem waarbij de glasbewassing met een borstel gebeurd, en het restwater streeploos opdroogt. De maximale hoogte die onze glazenwassers met het osmosesysteem kunnen bereiken is 15 meter. Dit zonder inzet van hoogwerkers of ladders. Ons osmose systeem is overal aan de buitenzijde van het pand inzetbaar, zonder valgevaar.

Tijd voor een helder uitzicht!

Glasbewassing met hoogwerkers

Met de hoogwerker kunnen onze glazenwassers naar elke gewenste hoogte. Met de oude vertrouwde ladder mogen wij volgens de EU richtlijnen glasbewassing uitvoeren tot een maximale hoogte van 7,5 meter. Maar hoe wij ook de hoogte ingaan, veiligheid en kwaliteit staan voor onze kundige glazenwassers altijd voorop.

Vraag een offerte aan voor glasbewassing

 Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of een offerte aanvragen, dan kunt u contact opnemen met het hierboven genoemde telefoonnummer. Of klik op het rubriek ‘Contact’ en wij zullen u een geheel vrijblijvend advies geven.